Implant De Par

implant de par

Implantul de păr pentru extracția unității foliculare (FUE) este o procedură populară pentru cei care doresc să recâștige părul în zonele de calviție sau cu tipar de păr subțire. Pierderea părului poate fi o experiență frustrantă și supărătoare. Măsurile preventive se pot simți uneori ca o cauză pierdută. Această procedură de implant de păr are ca scop eliminarea acestor frustrări. Și nu vă faceți griji, zilele dopurilor de păr cu aspect nefiresc au fost lăsate în urmă și înlocuite cu păr real cu aspect natural. Dar săriți într-o procedură medicală se poate simți ca un lucru descurajant. De aceea, clinica noastră este aici pentru a vă ajuta să treceți prin întregul tratament, prețurile și opțiunile excelente de clinică acasă și în străinătate pentru implantul de păr FUE.

Incepand din luna July 2022, recomandarea oficiala a CNCD pentru implant de par in Romania este clinica Dr. FUE.

Clinica Dr. FUE este singura clinica verificata din Romania de catre CNCD. Pretul unui implant de par este de 1590 Euro si include Cazarea si Transportul.

Decizia de recomandare a fost luata tinand cont de pret, locatie, aparatura, medici dar si de parerile pacientilor ce le-au trecut pragul.

Cum funcționează implantul de păr FUE?

Pur și simplu, această procedură implică implantul de foliculi de păr dintr-o zonă a corpului în alta. Acest lucru poate suna destul de complicat, cu toate acestea, este de fapt o procedură relativ simplă. Dar, cum funcționează exact?

Foliculii de păr cresc în grupuri de 1-4 fire de păr, cunoscute sub denumirea de grefe. Aceste grefe sunt luate din zona donatoare, care este partea corpului cu o cantitate completă de păr și implantate în zona destinatarului, aceasta este partea de calviție sau de păr subțire. Grefele de păr care sunt luate din zona donatoare sunt rezistente la un hormon despre care se crede că provoacă căderea părului. Prin urmare, atunci când chirurgul dumneavoastră implantează aceste grefe în zona destinatarului, acestea păstrează rezistența la acest hormon. În timpul unui implant de păr FUE, un chirurg va transfera de obicei oriunde între 500 și 5000 de grefe. Ratele semnificative de succes, costurile reduse și timpii mai scurți de recuperare au adus acest tratament în prim-planul lumii chirurgiei plastice, acesta fiind acum considerat una dintre cele mai populare proceduri disponibile.

Obținerea unui implant de păr FUE în străinătate și acasă

Clinica noastră vă oferă posibilitatea de a alege dintre clinici de implant de păr FUE de înaltă calitate, acasă și în străinătate.

Pregătirea pentru operația dumneavoastră de implant de păr FUE

Nu există două operații de restaurare a părului identice vreodată. A dvs. va va fi planificată în mod specific în funcție de nevoile, preferințele și clinica aleasă. Cu toate acestea, există câțiva pași principali care sunt implicați în pregătirea tuturor implanturilor de păr FUE. Mai jos, am prezentat acești pași, astfel încât să puteți aduna împreună o idee despre ceea ce este implicat în planificarea procedurii.

1. Consultarea inițială

În primul rând, am dori să vă cunoaștem! Pentru a ne asigura că sunteți eligibil pentru tratament, vă rugăm să ne trimiteți câteva imagini cu capul dvs., din partea de sus, din față, din stânga, din dreapta și din spate, dacă este posibil. Unul dintre managerii noștri de pacienți va fi apoi contactat pentru a vă vorbi despre o evaluare inițială, în funcție de câte grefe de păr s-ar putea să aveți nevoie. Managerul dvs. de pacienți va trece, de asemenea, prin câteva întrebări de rutină cu privire la starea generală de sănătate, inclusiv:

  • Dacă aveți afecțiuni medicale existente.
  • Dacă luați orice medicament în mod regulat.
  • Când a început căderea părului.
  • Dacă pierderea părului este ceva care funcționează în familia ta.

Acest lucru va permite medicului ales să înțeleagă motivele care stau la baza pierderii părului, pentru a se asigura că tratamentul este efectuat în cel mai bun mod posibil. Această evaluare ne va oferi, de asemenea, o indicație inițială a costului potențial al implantului de păr FUE.

2. Planificarea vizitei dvs. la clinică

După ce ați cunoscut managerul și ați decis că sunteți fericiți să continuați tratamentul, vom începe să programăm o dată pentru operația dumneavoastră. Vom lucra împreună cu dvs. în acest sens, pentru a ne asigura că tratamentul dvs. este programat la o dată care funcționează bine pentru dvs. Dacă decideți să vi se facă implantul de păr FUE în străinătate, vă recomandăm să zburați cu cel puțin o zi înainte de operație. Acest lucru vă va oferi timp să vă odihniți și să vă relaxați înainte de tratament.

3. Consultarea la fața locului cu medicul dumneavoastră

Dvs. și medicul dumneavoastră veți discuta despre tratamentul de refacere a părului. Aceasta este o oportunitate de a discuta ce acoperire sperați că va obține operația. Medicul dumneavoastră va judeca acest lucru pe baza calității și cantității de păr din zona donatoare. Odată ce ați vorbit amândoi despre acest lucru, medicul dumneavoastră va marca care va fi începutul noii dvs. linii de păr.

4. Câteva verificări și teste inițiale

La clinică, echipa dumneavoastră de tratament va efectua unele teste și controale de rutină, cum ar fi teste generale de sânge, pentru a vă asigura că sunteți în stare bună de sănătate și că sunteți gata să începeți procedura.

  1. Pregătirea pentru chirurgie

Acum sunteți pregătit și gata să începeți implantul de păr FUE. Veți primi un anestezic local de la echipa de tratament care vă va amorți capul pe durata intervenției chirurgicale.

Chirurgia implantului de păr FUE: pas cu pas

Acum sunteți în etapa de pregătire și sunteți gata pentru implantul de păr FUE. Odată ce vă simțiți confortabil să continuați, echipa de tratament vă va începe procedura de refacere a părului. Mai jos, am prezentat o defalcare pas cu pas a modului în care se efectuează extracția unității foliculare.

1. Extragerea grefelor

Odată ce echipa dvs. de tratament vă va face confortabil și ați stabilit totul, veți primi un anestezic local care vă va amorți capul pe durata intervenției chirurgicale. Medicul dumneavoastră va putea continua tratamentul. Pentru început, grefele de păr sunt extrase pe rând – amintiți-vă că acestea sunt grupuri de 1-4 foliculi de păr. Odată extrase, grefele sunt plasate în soluții speciale de depozitare care mențin vitalitatea grefelor.

2. Efectuarea inciziilor

După ce a fost extrasă cantitatea necesară de grefe, echipa dumneavoastră de tratament va folosi microblade și ace fine (cu diametrul cuprins între 0,6 mm și 1,0 mm) pentru a crea mici incizii în care pot fi plasate grefele de păr. Aceste incizii determină direcția de creștere a părului și astfel medicul dumneavoastră le va înclina într-un model consistent, pentru a asigura un aspect natural și densitatea potrivită.

3. Implantarea grefelor

Următorul pas este introducerea grefelor de păr în zona de calviție sau subțiere a capului. Acest lucru durează de obicei câteva ore și se efectuează în aceeași zi cu cei doi pași anteriori. În această etapă, pacienții petrec adesea timpul citind, uitându-se la televizor sau chiar domind! Echipa dvs. de tratament va fi acolo la fiecare pas și vă va oferi pauze și în această etapă de implantare.

Notă: în această etapă, este obișnuit ca pacienții să primească, de asemenea, ceea ce este cunoscut sub numele de tratament cu plasmă bogată în trombocite (PRP). Acesta este adesea oferit ca tratament complementar alături de un implant de păr FUE, deoarece promovează creșterea părului și ajută la vindecare după intervenția chirurgicală. Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre acest lucru, managerul dvs. vă va ajuta cu plăcere, precum și vă va oferi mai multe informații despre clinicile care oferă PRP.

4. Verificare postoperatorie

După implantul de păr FUE, echipa de tratament vă va acoperi capul în bandaje și vă va oferi câteva analgezice pentru a ușura orice durere pe care o puteți avea în următoarele zile. Dacă ați ales să vi se facă implantul de păr FUE în străinătate, veți petrece noaptea în cazare din apropiere. A doua zi după tratament, vă veți întâlni din nou cu echipa dvs. de tratament pentru o verificare postoperatorie. În acest timp, medicul dumneavoastră vă va oferi, de asemenea, câteva sfaturi și instrucțiuni de urmat în următoarele săptămâni.

La ce ar trebui să mă aștept de la implantul meu de păr FUE?

Odată ce ați primit tratamentul de refacere a părului, ar trebui să vedeți o creștere treptată a părului pe zona dvs. de calviție sau subțiere a părului. Mai jos, am prezentat o scurtă prezentare generală a la ce să vă așteptați și când, după ce ați efectuat implantul de păr FUE.

Primele două săptămâni după tratament

S-ar putea să descoperiți că capul dvs. este puțin dureros și sensibil în primele două săptămâni după implantul de folicul de păr. Acest lucru ar trebui să dispară treptat în a doua săptămână. Dacă observați că unele fire de păr cad, nu vă panicați! Aceasta este o parte complet normală a procesului și acestea vor crește din nou în următoarele săptămâni.

Săptămânile 2-8

În aceste săptămâni este probabil să începeți să vedeți ceea ce se numește shock loss. Acesta este momentul în care cade până la 90% din părul implantat și, probabil, o parte din părul natural din locul donatorului. Din nou, nu vă faceți griji în legătură cu asta! Apare în 95% din cazurile de implant de păr FUE și este o reacție naturală, tranzitorie la tratamentul de restaurare a părului. Părul dvs. se va recupera treptat și va crește din nou după aceasta.

Luni 2-6

Creșterea părului poate fi destul de lentă între a doua și a patra lună după tratament, creșterea tipică fiind de aproximativ 5%. Cu toate acestea, între a patra și șase luni, ar trebui să începeți să observați că aproximativ 20% -25% din noul păr implantat începe să crească.

Luni 6-12

Între luna șase și a noua lună, părul implantat ar trebui să atingă un nivel de creștere de aproximativ 75%. Alături de această creștere, este posibil să observați că noul păr devine din ce în ce mai dens. După a noua lună, părul implantat ar trebui să continue să crească, de obicei ultimii 25%. Cu toate acestea, merită menționat faptul că, în unele cazuri, poate dura până la 18 luni după operație pentru a recâștiga pe deplin orice păr din zona coroanei capului.