Implant de par Pret

implant de par pret

Obositi sa mai incerce cremele, tratamentele  naturiste sau alopate sub forma de pastile, spray-uri sau pudra, persoanele a caror viata este afectata de calvitie cauta cel mai bun pret pentru un implant de par. De fapt, implantul de par, chiar daca pare o investitie costisitoare la inceput, se va dovedi foarte avantajoasa din punct de vedere financiar pe termen lung.

Incepand din luna mai 2022, recomandarea oficiala a CNCD pentru implant de par in Romania este clinica Dr. FUE.

Clinica Dr. FUE este singura clinica verificata din Romania de catre CNCD. Pretul unui implant de par este de 1590 Euro si include Cazarea si Transportul.

Decizia de recomandare a fost luata tinand cont de pret, locatie, aparatura, medici dar si de parerile pacientilor ce le-au trecut pragul.

Tratamentele naturiste si alopate nu numai ca sunt costisitoare, dar preturile pentru fiecare produs in parte, daca sunt adunate, reprezinta o suma colosala platita pentru reactile advese pe care le provoaca si atat. Foarte putine dintre produsele de pe piata dau si rezultate, iar acestea sunt de scurta durata.

Cea mai simpla si mai eficienta varianta de umplere a portiunilor afectate de calvitie de pe scalp este implantul de par.

Implant de par Pret – Ce servicii mai intra in pretul unui implant de par?

Majoritatea centrelor medicale particulare la care pacientii pot apela pentru a face aceasta interventie se afla in orasele mari ale Romaniei, si anume in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Cluj si Constanta. Persoanele care vin din provincie in aceste orase mari, trebuie sa ia in calcul nu numai pretul implantului, ci si pretul transportului, cazarii si restului cheltuielilor pentru a avea o imagine de ansamblu a investitiei financiare.

In unele clinici, in pretul implantului de par poate intra terapia regenerativa, care poarta numele de Platelet Rich Plasma, precurtat PRP. Aceasta terapie este foarte importanta, pentru ca are un rol decisiv in succesul rezultatului final, facilitand regenerarea scalpului si hranind parul in perioada de recuperare. Nu toate clinicile ofera aceasta terapie, iar pretul pentru o sedinta se poate ridica pana la 200 de euro.

Totodata, sunt clinici care ofera pacientilor consultatii gratuite pe site, dar si clinici care includ in pretul final al implantului de par servicii de cazare si transport, precum si trei mese gratuite pe zi pe toata durata necesara recuperarii. Tot ceea ce trebuie sa faca pacientii inainte de a stabili un pret final al interventiei de implant de par este sa puna in balanta oferta clinicilor particulare la care au acces si la care se gandesc sa se apeleze, atat din punct de vedere al preturilor, cat si al tehnicilor de implant folosite.

Cat de mult conteaza tehnica de implantare folosita in stabilirea pretului final?

Clinicile care ofera servicii de transplant de par in Romania ofera pacientilor mai multe tehnici de recoltare a foliculilor de par si de implantare a acestora in zonele afectate de calvitie. Metoda FUE reprezinta metoda de implant a viitorului, folosita in cele mai multe clinici din Romania, deoarece nu raman cicatrici, nu implica taieturi si sangerari, iar rata de succes a interventiei de implant de par este foarte mare.

Totodata, medicii specialisti pot opta si pentru folosirea metodei Micro FUE, numita si metoda DHI, in vederea extractiei specializate a grefelor si pentru a minimiza sangerarile. Desigur, costul pentru aceasta procedura este mai ridicat, dar investitia merita facuta pe termen lung.

Diferente de pret intre metoda FUT si FUE de implantare a parului din punct

La momentul actual, exista doua tehnici importante pentru transplantul de par. Metoda FUT si-a pierdut popularitatea odata cu progresul tehnologiei, insa inca mai este aplicata in cazuri exceptionale.

Metoda FUT presupune transplantul folicular si este mai costisitoare, deoarece presupune extragerea foliculilor de par prin indepartarea unei benzi de scalp de la spatele capului, intre urechi, foliculi care ulterior sunt transplantati individual in zona afectata. In acest caz, durata de recuperare este mai mare, iar pacientul are nevoie de mai multe zile de recuperare, desi operatia este finalizata intr-un timp mai scurt.

In cazul metodei FUT, se pot extrage maxim 2000 de grefe, procedura lasand o cicatrice in zona cefei. In cazul metodei FUE, pretul este mai mic pentru procedura in sine, insa numarul de grefe extrase poate creste pana la 4500-5000, fara a exista posibilitatea de a ramane cicatrice dupa operatie.

Exista alte costuri care trebuie mentionate pe langa transplantul de par?

Specialistii din centrele de implant de par mentioneaza pacientilor inca de la primele intalniri daca exista si alte costuri in afara de transplantul propriu-zis. Unele clinici pun direct pe site pretul real si final pentru serviciile medicale, unde sunt mentionate si serviciile suplimentare, spre exemplu cele de cazare si transport pentru pacientii din provincie si posibilitatea achitarii interventiei in rate.

Cat costa un Implant de Par?

Clinicile specializate in servicii de transplant de par ofera pacientilor chiar in mediul online, pe site-ul propriu, detalii referitoare la pretul pe care acestia trebuie sa il plateasca pentru a nu exista nelamuriri si situatii neplacute in acest sens.

1. Clinica Dr. FUE

La clinica Dr. FUE, serviciile de implant de par au preturi avantajoase:

  • Implant de par + terapia scalpului – pret 1590 de euro, pentru pana la 5000 de fire de par implantate, tratament de o zi, garantie pe implantul obtinut prin tehnica revolutionara FUE + DHI. Pretul include cazare si all inclusive in Cluj Napoca, asistenta non-stop si servicii medicale la standarde europene.
  • Implant de par + terapia scalpului – pret 2590 de euro, pentru pana la 8000 de fire de par implantate, tratament de o zi, garantie pe implantul obtinut prin tehnica revolutionara FUE + DHI. Pretul include cazare si all inclusive in Cluj Napoca, asistenta non-stop si servicii medicale la standarde europene.

 

2. Look Clinic

implant de par lookclinic

Clinica Look din Bucuresti ofera pacientilor servicii de implant de par, precum si implant de barba sau sprancene, la urmatoarele preturi:

  • Pentru o sesiune minimala, de 800/1860 graft/fire de par, se va cere un pret pe graft de 1.95 euro si un pret total de 1560 de euro.
  • Pentru o sesune avansata, de 1500/3500 de graft/par, se va cere un pret de 1.56 euro pe graft si 2350 de euro pret total.
  • Pentru o sesiune mai mare, de 3200/7400 graft/fire de par, se va cere un pret pe graft de 1.46 euro si un pret total de 4700 de euro.