Implant de par Timisoara

Orasul de pe Bega este un adevarat magnet turistic pentru persoanele care doresc sa se plimbe, sa viziteze Opera Nationala Romana, Catedrala Mitropolitana, Castelul Huniade sau Muzeul Satului Banatean, dar si pentru pacientii care cauta o clinica specializata in servicii de implant de par in Timisoara.

Astfel, Timisoara ramane in topul preferintelor celor care cauta clinici de excelenta, cadre medicale bine pregatite, dar si procedee prin care pot trata calvitia. Persoanele care sufera de aceasta afectiune aparent inofensiva, dar care lasa rani adanci asupra psihicului pacientilor, se pot trata in Timisoara, beneficiind de cele mai bune servicii.

Astfel, nu mai este nevoie ca pacientii sa apeleze la produse naturiste sau farmaceutice pentru a-si rezolva problema, aceste produse prezentand de multe ori efecte adverse pe termen scurt sau pe termen lung. Dupa procedura de implantare a foliculilor de par, pacientii nu vor resimti durere si nu se vor confrunta cu efectele adverse, pentru ca acestea nu exista. Serviciile medicale de inalta calitate sunt utile in numeroase situatii, atat pacientilor tineri, cat si adultilor sau varstnicilor care se confrunta cu alopecie.

Avantajele procedurii de transplant de par in Timisoara

Serviciile medicale de transplant de par in Timisoara sunt recomandate pentru avantajele pe care le prezinta pentru pacienti. Aceste servicii reprezinta cele mai moderne si eficiente metode de regenerare a podoabei capilare. Bogatia firelor de par este recapatata inca din primele luni de la transplant, iar experienta nu este una traumatizanta sau cu efecte secundare.

Pe langa pacientii romani, exista si foarte multi pacienti straini interesati de aceasta procedura in clinicile private din Timisoara pentru avantejele pe care le ofera:

 • Cadrele medicale au experienta in acest domeniu, sunt foarte bine pregatite, au sute de astfel de operatii la activ;
 • Preturile practicate in clincile private sunt foarte accesibile si sunt stabilite in mod corect;
 • Este disponibila cea mai moderna si mai apreciata metoda de transplantare a firelor de par, care poarta denumirea FUE;

Pe langa aceste motive ce tin de profesionalismul cadrelor medicale, pacientii apeleaza la serviciile clinicilor estetice din Timisoara si pentru motive ce tin de confortul si siguranta lor:

 • Aparatura si instrumentele din clinicile private din Timisoara sunt de ultima generatie;
 • Timisoara este unul din cele mai mari orase din tara, in care pacientii pot ajunge foarte simplu atat cu masina personala, cu mijloace de transport in comun, cat si cu avionul;
 • Masurile de igiena si de curatenie sunt respectate intru totul de catre cadrele medicale.

Clinici private in care se realizeaza serviciile de implant de par in orasul Timisoara

Printre cele mai renumite clinici private in care serviciile de implant de par in orasul Timisoara sunt disponibile se numara:

1. Brol Medical Center

Una din clinicile de specialitate in care orice interventie estetica are rezultatul dorit de pacient. Echipa de specialisti ofera paceintilor sfaturi utile de natura estetica, gratie celor peste 22 de ani de experienta. Cadrele medicale din acest centru medical pun foarte mare accent pe confidentialitate si pe intimitate.

Procedura de transplant de par realizata in cadrul acestei clinici este rezultatul imbinarii mai multor tehnici moderne, rezultatul fiind 100% natural. Se pot implanta 1000 de grefe, pe baza tehnicilor TUF si FUE, la un pret foarte accesibil si corect, care include si analizele, operatia in sine, spitalizarea si controalele post operatorii.

Pretul operatiei de transplant de par este de 2500 de euro pe sedinta, folosind tehnica TUF, intr-o singura sedinta fiind posibila implantarea a 1000 de grefe.

Contact:

 • Adresa: Str. Franyo Zoltan nr. 6, Timisoara jud. Timis, Romania
 • Telefon: +4-0256-221009, Mobil: +4-0722-356238
 • Email: office @ brol.ro

 

2. Galivi Hair Transplant

clinica specializata in transplant de par si alte interventii de natura estetica. Rezultatele pe termen lung ale acestor interventii reprezinta principalele motive pentru care pacientii apeleaza la aceste servicii in cadrul clinicii. Specialistii in chirurgia plastica si estetica, Narad Viviana si Mirzan Lilian, precum si dr. Narad Guarav, folosesc mai multe tehnici moderne, in functie de problema si nevoia pacientilor. Aceste proceduri includ metoda strip, metoda fir cu fir, recoltarea parului din diferite parti ale corpului, precum si transplantul de par lung.

Contact:

 • Telefon +40 770 547 046
 • Email: [email protected]
 • Adresa: August Treboniu Laurian 2, Timisoara

 

3. Shanti Beauty Clinic

Locul unde multi pacienti gasesc raspunsuri la intrebarile lor si rezolvari la problemele legate de frumusete. Echipa de specialisti ofera servicii profesionale de inalta calitate si este pregatita sa ofere tuturor pacientilor sfaturi de natura estetica, dar si consultatii si tratamente eficiente. In aceasta clinica, orice interventie de transplant de par se realizeaza prin recoltarea cu atentie a mai multor fire de par din diverse regiuni ale corpului si prin depunerea lor in zona lipsita de par. Operatia de transplant de par este solicitanta, dar si cu efecte vizibile pe termen lung.

Contact:

Concluziile pacientilor referitoare la procedura de transplant de par in Timisoara

Persoanele care au trecut prin experienta unei proceduri de transplant de par in Timisoara isi exprima parerea lor pozitiva referitoare la aceasta interventie estetica. Majoritatea persoanelor care au ales orasul Timisoara pentru aceasta interventie au fost nu numai multumite de rezultat si de profesionalismul medicilor specialisti, ci si de preturile corect stabilite si de atitudinea cadrelor medicale.