Implant de par Iasi

implant de par iasi

Caderea parului, una din principalele probleme si preocupari ale barbatilor si femeilor deopotriva, a devenit recuperabila, gratie faptului ca in orasul Iasi se poate face interventia de implant de par. Aceste proceduri sunt necesare pentru a ajuta persoanelor care sufera de alopecie sa isi recapete increderea in propria persoana, dar si expresivitatea fetei si aspectul estetic placut.

Incepand din luna mai 2022, recomandarea oficiala a CNCD pentru implant de par in Romania este clinica Dr. FUE.

Clinica Dr. FUE este singura clinica verificata din Romania de catre CNCD. Pretul unui implant de par este de 1590 Euro si include Cazarea si Transportul.

Decizia de recomandare a fost luata tinand cont de pret, locatie, aparatura, medici dar si de parerile pacientilor ce le-au trecut pragul.

Procedurile de implant de par s-au dovedit a fi un real succes in ultimii ani, inca de la aparitia acestor metode inovatoare in domeniul medical. De regula, calvitia este cauzata fie de mostenirea genetica, de modificari hormonale sau de varsta, iar cu cat caderea parului este mai timpurie, cu atat calvitia este mai accentuata si necesita interventie de urgenta.

Aceasta procedura este menita sa confere podoabei capilare un aspect natural, asigurand o acoperire uniforma. Important este ca pacientii sa stie ca, inainte de a se prezenta intr-o clinica privata din Iasi pentru aceasta interventie, au nevoie de un diagnostic corect, pus pe baza unei anamneze si unor examene clinice si de laborator, pentru ca transplantul folicular nu este indicat in cazul alopeciei aerate active, bolilor dermatologice, in caz de lichen plat sau lupus eritematos.

Iasi nu este doar orasul pe care turistii il viziteaza pentru a se plimba pe cele 7 coline, pentru a imbratisa Teiul lui Eminescu sau pentru a vizita Catedrala Metropolitana, ci si pentru a beneficia de interventii medicale cu echipamente si aparatura de ultima generatie.

Avantajele procedurii de transplant de par in Iasi

Procedura de transplant de par in Iasi este un serviciu medical atat de avansat, incat permite pacientilor interesati de tratarea calvitiei sa isi recapete podoaba capilara in urma unei proceduri nedureroase si lipsita de complicatii. Comparativ cu tratamentele naturiste sau alopate care se gasesc in farmacii sau pe internet pentru calvitie, transplantul de par este cea mai sigura si mai eficienta dintre operatiunile efectuate in acest sens.

Transplantul de par da rezultate bune si ajuta pacientii sa isi redobandeasca podoaba capilara. Review-urile pacientilor sunt foarte bune, iar utilitatea acestora este semnificativa, avand in vedere ca multe persoane care urmeaza sa treaca printr-o astfel de procedura sunt interesate sa afle detalii importante din experienta impartasita de cei care au trecut deja prin aceasta experienta.

Iasi se afla pe lista oraselor recomandate pentru transplantul de par, fiind vizitat atat de catre romani, cat si de catre pacientii straini pentru avantajele pe care le ofera:

 • Folosirea unor instrumente si aparatura de ultima generatie;
 • Utilizarea celei mai moderne metode de transplant, FUE, in urma carora nu se formeaza cicatrici, nu este resimtita durere si nu reprezinta o metoda invaziva;
 • Preturi foarte corect stabilite si foarte accesibile;
 • Increderea si profesionalismul medicilor din clinicile private din Iasi, experienta si numarul operatiilor de acest gen la activ.

Pe langa aceste avantaje, pacientii isi prezinta si motivele personale pentru care opteaza pentru serviciile de transplant de par la una din clinicile din Iasi:

 • Iasi este un oras de importanta turistica foarte mare, un oras in care se poate ajunge usor atat cu masina personala, cat si cu mijloace de transport in comun;
 • Igiena si curatenia din interiorul clinicilor se respecta intocmai, conform normelor europene.

Clinici unde se practica procedura de implant de par in Iasi

Printre clinicile unde pacientii pot opta pentru serviciile de implant de par in Iasi se numara:

1. Clinica Dr. FUE

Este singura clinica specializata exclusiv pe servicii de transplant de par din Cluj, unde pacientii pot beneficia de procedura FUE, fir cu fir. In cadrul clinicii lucreaza numai doctori profesionisti si acreditati, cu inalta calificare in domeniul medical. Pe site pot fi accesate si poze cu rezultate ale pacientilor si poate fi obtinuta o programare online. Preturile practicate in aceasta clinica incep de la 1590 de euro pentru implantul de par FUE realizat intr-o zi, pacientii obtinand chiar si garantie pentru interventie. Consultatia online este gratuita. Pentru serviciile de implant de par si terapia scalpului care se intind pe durata a doua zile, la 8000 de fire implantate, pretul este de 2490 de euro.

Specialistii clinicii pot fi contactati astfel:

 

2. Ozono Iasi

Un centru medical estetic in care accentul cade pe naturalete, unde serviciile includ atat tratarea calvitiei, cat si tratarea unor probleme din zona dento-faciala si a unor probleme ce tin de estetica gatului. In Ozono, procedura de implant a parului se realizeaza fie prin metoda strip, FUE sau DHI, toate dovedindu-se foarte eficiente pe termen lung si oferind pacientului rezultatul dorit. Cert este ca durata interventiei este de cateva ore, iar rezultatele se vad dupa 21 de zile, cu posibilitatea de a fi necesara o completare. Dupa un an de zile, rezulatatele sunt extrem de vizibile si imbunatatesc aspectul estetic al pacientilor.

Contact Ozono:

 • Soseaua Pacurari 131-131A, 700544, Iasi, Romania;
 • Telefon+40 332 912, +40 775 332 912;
 • E-mail: [email protected].

 

3. Susanu Clinic

implant de par clinica susanu iasi

Una din cele mai renumite clinici de chirurgie estetica din Iasi, coordonata de medicul dr. Susanu Sidonia. Mii de interventii au loc in aceasta clinica, cu efecte imediate si un rezultat 100% natural, fara durere, cicatrici si fara sangerari. Preturile in cadrul clinicii sunt calculate pe unitate foliculara. Incep de la 890 de euro/ pachet pentru aproximativ 1000 de fire, intre 1 si 500 de unitati foliculare UF. Peste acest pret se calculeaza pretul pe unitate foliculara astfel:

 • 501-750 de unitati foliculare (UF) 890 euro + 1.70 euro x numar de UF (peste 500);
 • 751-1000 unitati foliculare (UF) pachetul anterior +1.50 euro x numar de UF (peste 751 UF);
 • 1001 -1500 unitati foliculare (UF) pachetul anterior + 1.20 euro x numar de UF (peste 1001 UF);
 • 1501 – 3000 de unitati foliculare (UF) pachetul anterior + 0,9 euro x numar de UF (peste 1500 UF).

Contact:

 • Exclusive Residence, Bloc A7, Parter, Strada Petre Andrei, Iași 700495, România;
 • e-mail:[email protected]
 • +40730 787268, +40730 SUSANU.

 

Concluziile pacientilor despre serviciile de transplant de par in Iasi

Pacientii care au beneficiat de serviciile de transplant de par in Iasi sunt foarte multumiti de rezultate si recomanda tuturor persoanelor care se confrunta cu alopecie si a caror viata este afectata atat pe plan personal, cat si profesional, sa nu mai stea pe ganduri si sa apeleze la astfel de servicii. Aceste recomandari ofera un plus de incrdere pacientilor care doesc sa isi faca interventia estetica.