Implant de par Craiova

implant de par craiova

Desi municipiul Craiova nu este inclus pe lista destinatiilor cele mai vizitate de catre turistii romani sau straini, procedura de implant de par Craiova este unul din principalele motive pentru care pacientii se arata interesati de o vizita in acest oras.

Pentru ca tratamentele alopate sau naturiste nu dau chiar cele mai bune si rapide rezultate, iar mesele de par sau perucile nu reprezinta cea mai buna alegere, acestea doar mascand problema, fara a o trata, implantul de par reprezinta cea mai sigura varianta de acoperire a portiunilor goale de scalp. Persoanele care pun mare accent pe aspectul lor fizic isi pot indrepta atentia catre oferta clinicilor din tara, in care se efectueaza si transplantul de par cu succes.

Absenta parului pe anumite portiuni ale scalpului este o situatie ce nu suporta amanare, iar programarea la una din clinicile private in care specialistii se ocupa in mod corespunzator de doleantele pacientilor este imperios necesara. In Craiova exista numerosi medici specialisti care folosesc aparatura de ultima generatie cu succes in domeniul esteticii.

Avantajele serviciilor de transplant de par Craiova

Pacientii care opteaza pentru serviciile de transplant de par Craiova se declara foarte multumiti de aceste interventii estetice realizate numai cu aparatura avansata. Procedura FUE este una din cele mai moderne tehnici de transplant de par care se utilizeaza in clinici. Aceasta presupune extractia foliculilor de par fara durere si fara taieturi ce trebuie inchise dupa procedura. In plus, perioadele de recuperare si de vindecare sunt scurte si disconfortul redus la minim.

Printre avantajele serviciilor de acest gen se numara:

 • profesionalismul medicilor si aparatura de ultima generatie din cadrul clinicilor private;
 • servicii sigure, de calitate, interventii nedureroase cu o perioada de recuperare rapida;
 • rezultatul procedurii de transplant de par este sigur si lipsit de complicatii;
 • pret avantajos, corect stabilit, in functie de cat de complicata este procedura;

Pacientii aleg sa viziteze orasul Craiova pentru a se interesa de serviciile clinicilor estetice si din motive personale, care tin de confortul lor fizic:

 • usurinta de a ajunge in orasul Craiova, unul din cele mai mari orase ale tarii, in care pacientii pot ajunge atat cu masina personala, cat si cu mijloace de transport in comun sau cu avionul, pentru ca orasul are si un aeroport functional;
 • sfaturi pretioase obtinute de la medici si sustinerea acestora dupa operatie, astfel incat recuperarea sa fie rapida si facila.

Pacientii care beneficiaza de interventiile de transplant de par se dovedesc foarte multumiti, nu numai de rezultate, ci si de profesionalismul de care dau dovada medicii.

Clinicile in care pacientii pot beneficia de procedurile de implant de par Craiova

Din pacate, pacientii care doresc sa beneficieze de procedurile de implant de par Craiova trebuie sa ia in calcul faptul ca, deocamdata, clinicile de infrumusetare din oras nu au in oferta servicii de transplant de par. Totusi, pacientii se pot bucura de o podoaba capilara bogata si sanatoasa datorita interventiilor din clinicile:

implant de par susanu clinic

1. Susanu Clinic din Iasi – o clinica al carei prag a fost trecut de numeroase persoane publice, dar nu numai, care au plecat foarte multumite de serviciile oferite. Peste 4000 de operatii au fost realizate in aceasta clinica, numai cu aparatura de inalta calitate, in deplin confort si intimitate, iar efectele obtinute sunt pe termen lung.

Preturile practicate pentru procedura de implant de par variaza in functie de necesitatile pacientilor:

 • 890 de euro pentru un pachet de 1-500 de unitati foliculare UF;
 • 300 de lei sedinta mezohair;
 • pentru implant par biofibre, pacientii vor plati de la 1.70 de euro pe fir drept de 15 cm, pana la 2.50 euro pe fir triplu ondulat de 30 cm.

Modalitati de contact:

 • adresa: Exclusive Residence, Bloc A7, Parter, Strada Petre Andrei, Iași 700495, România;
 • e-mail: [email protected];
 • facebook: facebook.com/clinica.susanu/;
 • telefon: +40730 787268, +40730 SUSANU.

implant de par clinica dr felix

2. Clinica Dr. Felix din Bucuresti – este mult mai aproape de Craiova si, in plus, este cea mai buna clinica spre care isi pot indrepta atentia pacientii care se lupta de cativa ani cu calvitia. In aceasta clinica este aplicata de catre medicii specialisti metoda FUE. Recuperarea nu presupune dureri, cicatrici si sangerari, iar rezultatul final este foarte bun. Doctorul Felix este un medic specialist in chirurgie estetica, un medic ce are la activ peste 5500 de interventii, iar clinica este cunoscuta atat la nivel national, cat si international.

Date de contact:

 • Website: drfelixhairimplant.ro;
 • Telefon: +40 720.254.368;
 • Email: [email protected];
 • Adresa: Sos. Nordului Nr. 102G, Sector 1, Bucuresti, Romania.

Concluziile despre serviciile de transplant de par Craiova

Serviciile de transplant de par Craiova sunt realizate cu succes in clinicile private din alte orase ale tarii, la preturi rezonabile si corect exprimate. Echipele de medici specialisti sunt gata sa indeplineasca cel mai mare vis al oricarui pacient care se lupta cu problemele cauzate de lipsa parului si cu tratamente inutile, fara rezultate vizibile.