Implant de Par Constanta

implant de par constanta

Mica “Ibiza” a Romaniei, Constanta se face remarcata atat prin atractiile turistice, prin distractia si relaxarea pe care o ofera turistilor, dar si prin sectorul medical extrem de avansat si de bine pus la punct, sector medical privat in care sunt oferite si servicii de implant de par in Constanta. Procedura in sine nu mai are secrete pentru medicii specialisti care opereaza cu succes atat pacienti romani, cat si straini, afectati de calvitie sau care sufera de pierderea parului din diferite motive.

Incepand din luna iunie 2022, recomandarea oficiala a CNCD pentru implant de par in Romania este clinica Dr. FUE.

Clinica Dr. FUE este singura clinica verificata din Romania de catre CNCD. Pretul unui implant de par este de 1590 Euro si include Cazarea si Transportul.

Decizia de recomandare a fost luata tinand cont de pret, locatie, aparatura, medici dar si de parerile pacientilor ce le-au trecut pragul.

Pentru ca podoaba capilara reprezinta un simbol de frumusete si chiar de masculinitate si succes pentru barbati, pierderea firelor de par este o problema care streseaza ambele sexe, indeosebi sexul masculin. Chirurgia plastica foarte avansata ofera pacientilor posibilitatea de a opta pentru serviciile oferite in cadrul clinicilor particulare din Constanta, servicii de calitate, la preturi accesibile, cu rezultate notabile.

Ce sustine necesitatea interventiei de implant de par in Constanta?

Primul lucru care sustine necesitatea interventiei de transplant de par in orasul Constanta este pierderea definitiva a parului. Fie ca este cauzata de un factor genetic, de stres, de o afectiune, o lipsa de vitamine sau de orice alta cauza medicala sau nu, pierderea parului este un proces ireversibil din punct de vedere natural, oricat de multe produse naturiste sau alopate ar folosi pacientii.

Un al doilea motiv care sustine necesitatea interventiei de transplant de par este reprezentat de faptul ca nicio alta metoda disponibila nu da succes pentru recuperarea podoabei capilare. Din pacate, niciun amestec de ulei de ricin si usturoi, praf, spray, crema, nu va da rezultate peste noapte, iar pastilele luate in scopul cresterii parului pot da efecte adverse periculoase.

Nu in ultimul rand, un al treilea motiv care sustine necesitatea interventiei de transplant de par este faptul ca absenta podoabei capilare poate determina emotii negative si chiar afectarea vietii personale sau profesionale a pacientilor.

Avantajele unui implant de par in orasul Constanta

Serviciile de implant de par Constanta sunt necesare persoanelor care doresc sa isi imbunatateasca podoaba capilara, sa isi recapete increderea in sine si sa se bucure de un aspect fizic asa cum si-l doresc o perioada lunga de timp. Concret, implantul de par aduce urmatoarele avantaje:

 • Operatia in sine se realizeaza sub anestezie, pacientii nu simt durere sau disconfort;
 • Nu exista cicatrici vizibile sau un aspect neplacut;
 • Structura parului si culoarea acestuia se vor recupera, grosimea firului de par al pacientului va fi cea naturala, iar parul nu va cadea;
 • Aparatura si instrumentele folosite sunt de inalta calitate;
 • Medicii si celelalte cadre medicale au experienta profesionala necesara pentru a efectua aceste interventii;
 • Conditiile de igiena, precum si cele de siguranta personala, respecta cele mai inalte nivele.

Pe langa aceste aspecte de ordin medical, din lista avantajelor nu pot lipsi si cele legate de confortul fiecarui pacient in parte:

 • Constanta este un oras mare, dezvoltat atat din punct de vedere turistic, cat si din punct de vedere medical, in care exista acces atat cu masina personala, avionul, dar si cu mijloacele de transport in comun;
 • Posibilitatea vizitarii obiectivelor turistice si a desfasurarii activitatilor recreative.

Clinici private la serviciile carora pot apela pacientii pentru un transplant de par in Constanta

Pacientii care sunt interesati de serviciile de transplant de par Constanta pot apela la urmatoarele clinici:

 

1. Clinica Dr. FUE

Este singura clinica specializata exclusiv pe servicii de transplant de par din Cluj, unde pacientii pot beneficia de procedura FUE, fir cu fir. In cadrul clinicii lucreaza numai doctori profesionisti si acreditati, cu inalta calificare in domeniul medical. Pe site pot fi accesate si poze cu rezultate ale pacientilor si poate fi obtinuta o programare online. Preturile practicate in aceasta clinica incep de la 1590 de euro pentru implantul de par FUE realizat intr-o zi, pacientii obtinand chiar si garantie pentru interventie. Consultatia online este gratuita. Pentru serviciile de implant de par si terapia scalpului care se intind pe durata a doua zile, la 8000 de fire implantate, pretul este de 2490 de euro.

Specialistii clinicii pot fi contactati astfel:

 

2. Clinica Parului Constanta

implant clinica parului constanta

Cea mai cunoscuta clinica din Constanta si chiar din intreaga tara, care s-a facut remarcata prin folosirea tehnicii Micro FUE Regenerativ, tehnica importanta care ofera pacientilor garantia ca tot parul implantat le creste pe tot parcursul vietii, chiar daca exista un stadiu foarte avansat al calvitiei.

Clinica Parului practica urmatoarele preturi:

 • Pentru 4 sedinte de mezoterapie si PRP alopecie, 1080 de euro;
 • Pentru mezoterapie si PRP alopecie se solicita 300 de euro pe sedinta
 • Pentru 4 sedinte PRP impotriva caderii parului pretul este de 600 de euro;
 • Pentru transplantul de par Micro FUE cu 3000-5000 de fire de par costul este de 1800 de euro;
 • Pentru transplantul de par Micro FUE si PRP postoperator 2 zile cu 5000-8000 de fire de par pretul este de 2800 de euro.

Contact:

 • Sulmona nr. 28, etaj 1 (Piata Ovidiu), Constanța, România;

3. Clinica EgoClinic

implant de par egoclinic

Aici, cadrele medicale sunt formate numai din medici acreditati si calificati, care se ocupa de nevoile pacientilor. Consultatiile initiale sunt gratuite, procedurile sunt fara ace, fara durere, iar pacientii obtin o garantie pe viata, pretul cerut fiind pentru toate serviciile incluse.

Pretul este de 1 euro pe unitatea foliculara, astfel incat pentru cazurile de calvitie extinsa, costurile ajung pana la 2000-3000 de euro.

Contact:

 • Telefon: 0722-361-063;
 • Mail:[email protected];
 • Adresa: Calea Plevnei nr. 82, Bucuresti.

 

Ce concluzii se pot trage despre serviciile de implant de par in Constanta?

Serviciile de implant de par in Constanta sunt solicitate de catre pacientii care au nevoie de o confirmare in domeniul frumusetii, care au nevoie de un impuls pentru a avea incredere in fortele proprii si pentru a-si imbunatati relatiile personale si profesionale.

In lista cu cele mai bune orase in care se pot realiza interventii de natura estetica este si Constanta, un oras cu un sector medical privat foarte bine dezvoltat, ale carui rezultate sunt impecabile. Pacientii care se confrunta cu calvitia pot gasi rezolvarea in clinicile private din orasul de la malul marii, fara a fi nevoiti sa treaca granitele tarii.