Implant de par Cluj

implant de par cluj

Un oras de mare importanta turistica, dar si culturala si arhitecturala, Clujul atrage atat romanii, cat si persoanele din strainatate ca un magnet, atat din punct de vedere turistic, culinar, pentru frumusetile naturii, cat si din punct de vedere al serviciilor medicale prestate, printre care se numara si procedura de implant de par Cluj. Multi barbati isi fac programare la clinicile private de acest gen din Cluj pentru ca au certitudinea ca vor pleca cu o podoaba capilara mult mai bogata de care se vor bucura foarte mult timp.

Incepand din luna mai 2022, recomandarea oficiala a CNCD pentru implant de par in Romania este clinica Dr. FUE.

Clinica Dr. FUE este singura clinica verificata din Romania de catre CNCD. Pretul unui implant de par este de 1590 Euro si include Cazarea si Transportul.

Decizia de recomandare a fost luata tinand cont de pret, locatie, aparatura, medici dar si de parerile pacientilor ce le-au trecut pragul.

Orasul Cluj mai este denumit si Orasul Evenimentelor, fiind un adevarat centru multicultural, plin de diversitate, cu cea mai mare vitalitate culturala urbana din tara, un oras vibrant, unde turistii pot admira cladirile, pot vizita Gradina Botanica, pot vizita Turnul Croitorilor sau Biserica Reformata. In plus fata de toate acestea, ei pot opta si pentru servicii necesare imbunatatirii aspectului fizic sau starii de sanatate.

Pentru ca afectiunea denumita calvitie afecteaza atat tinerii, cat si adultii, serviciile de transplant par Cluj sunt din ce in ce mai solicitate. Cei care doresc sa elimine aceasta problema, fara a lua medicamente si fara a folosi creme sau tratamente naturiste, pot apela la serviciile de implant de par efectuat la clinicile private din oras.

Avantajele pe care le aduc serviciile de implant de par Cluj

Serviciile medicale de implant de par Cluj sunt solicitate pentru ca podoaba capilara este un element estetic foarte important. Desi internetul este plin de metode minune de regenerare a parului si de tratamente naturiste sau alopate impotriva calvitiei, recapatarea bogatiei podoabei capilare este posibila numai prin intermediul serviciilor de transplant de par.

Clujul se afla pe lista oraselor recomandate pentru implant de par la care apeleaza atat pacientii romani, cat si cei straini, care vin aici pentru o asemenea interventie. Pentru ca serviciile medicale din Cluj sunt renumite, cei care isi doresc sa beneficieze de o asemenea interventie vor fi foarte multumiti. Clujul se afla pe lista oraselor mari din Romania in care serviciile medicale oferite sunt de calitate, iar personalul medical care realizeaza procedura este reprezentat de specialisti in domeniul estetic.

Motivele pentru care pacientii care isi doresc sa beneficieze de un transplant de par Cluj sunt:

 • calitatea aparaturii si instrumentelor folosite in interventiile estetice, care sunt de ultima generatie si se incadreaza in cele mai inalte standarde;
 • clientii vor beneficia de cea mai moderna si mai apreciata metoda de implantare a parului, FUE – Follicular Unit Extraction. Este o procedura deloc daunatoare de extractie a foliculilor de par, care nu provoaca cicatrice liniara la nivelul scalpului si care se dovedeste a fi cea mai sigura si mai eficienta metoda de implantare a parului, cu o perioada de vindecare rapida;
 • preturi accesibile si corect stabilite ale serviciilor de implant de par Cluj;
 • pacientii opteaza pentru serviciile medicale oferite in Cluj din motive personale, ce tin de confortul lor fizic si psihic.
 • Clujul este un oras mare, in care se poate ajunge foarte simplu cu toate mijloacele de transport, atat personale, cat si in comun, iar posibilitatile de cazare sunt numeroase;
 • procedurile de igiena si de curatenie din cabinetele din Cluj sunt foarte bine respectate, in acord cu standardele internationale.

Clinici cunoscute in care se poate realiza procedura de transplant de par Cluj

1. Clinica Dr. FUE Cluj Napoca

Este singura clinica specializata exclusiv pe servicii de transplant de par din Cluj, unde pacientii pot beneficia de procedura FUE, fir cu fir. In cadrul clinicii lucreaza numai doctori profesionisti si acreditati, cu inalta calificare in domeniul medical. Pe site pot fi accesate si poze cu rezultate ale pacientilor si poate fi obtinuta o programare online. Preturile practicate in aceasta clinica incep de la 1590 de euro pentru implantul de par FUE realizat intr-o zi, pacientii obtinand chiar si garantie pentru interventie. Consultatia online este gratuita. Pentru serviciile de implant de par si terapia scalpului care se intind pe durata a doua zile, la 8000 de fire implantate, pretul este de 2490 de euro.

Specialistii clinicii pot fi contactati astfel:

 • Implant de Par Cluj – Dr. FUE
 • Website: drfue.ro
 • Telefon: 0756-651-768
 • Email: [email protected]
 • Adresa: Bulevardul 1 Decembrie 1918 numărul 31, Cluj-Napoca 400699

 

2. Mediart Clinic Cluj

implant de par mediart cluj

Este o clinica specializata in oferirea serviciilor de implant de par, in cadrul unui ambient extrem de relaxat si de elegant. Serviciile sunt asigurate de catre specialisti in domeniu, folosind aparatura de ultima generatie. Programarile pot fi facute online, iar transplantul de par se numara printre cele mai solicitate servicii de catre pacienti, datorita absentei durerilor, a vindecarii rapide si a cicatrizarii minime. Aici serviciile sunt all inclusive, iar pacientii din alta localitate pot beneficia si de 2 sau 3 nopti de cazare la un hotel de 5 stele cu 3 mese pe zi si transport de la clinica si aeroport.

Specialistii clinicii pot fi contactati astfel:

 • Adresa: Str. Macinului nr. 11A, Cluj-Napoca, Romania;
 • Telefon Programari: +40 264 333 407, +40 770 277 213.

 

3. Medestet Cluj

implant de par medestet cluj

Este o clinica specializata pe chirurgie estetica, infiintata in anul 1993 la Cluj Napoca, ce a devenit centru de excelenta in anul 2012. Aici, pacientii pot beneficia de servicii de implant de par de cea mai buna calitate, cu rezultate de durata. Informatiile de contact pentru aceasta clinica sunt:

 

Concluziile despre serviciile de implant de par Cluj

In lista cu cele mai bune locuri in care se pot realiza interventii estetice de acest gen se afla Clujul, un oras cu un sector medical bine dezvoltat si medici de specialitate foarte bine instruiti, care asigura servicii impecabile de implant de par Cluj. Cele mai multe persoane considera aspectul podoabei capilare ca fiind foarte important, iar caderea parului poate fi tratata acum datorita serviciilor de implant de par care readuc sentimentul de incredere.