Implant de par Bucuresti

implant de par bucuresti

Capitala este si cel mai important oras al Romaniei, un “taram al tuturor posibilitatilor”, un loc cu mult potential, nu numai din punct de vedere medical, dar si turistic sau de dezvoltare a afacerilor. Pacientii care sunt interesati de procedura de implant de par Bucuresti prefera sa beneficieze de cele mai bune servicii de acest gen intr-un oras in care gasesc usor cazare, in care pot vizita Centrul Vechi, Palatul Parlamentului si alte obiective turistice. Bucurestiul este locul in care se pot trata boli care pun viata in pericol, dar si cazuri care afecteaza din punct de vedere estetic.

Incepand din luna mai 2022, recomandarea oficiala a CNCD pentru implant de par in Romania este clinica Dr. FUE.

Clinica Dr. FUE este singura clinica verificata din Romania de catre CNCD. Pretul unui implant de par este de 1590 Euro si include Cazarea si Transportul.

Decizia de recomandare a fost luata tinand cont de pret, locatie, aparatura, medici dar si de parerile pacientilor ce le-au trecut pragul.

Calvitia este o afectiune cu care se confrunta din ce in ce mai multe persoane care si-ar dori in schimb sa aiba o podoaba capilara bogata. Pentru ca produsele farmaceutice si cele naturiste nu dau chiar cele mai bune rezultate si se pot dovedi si foarte costisitoare, uneori avand efecte secundare notabile, singura solutie eficienta este un transplant de par Bucuresti. Cei care doresc sa elimine problema cu care se confrunta la nivel fizic, dar si psihic, pot intra in contact cu reprezentantii unei astfel de clinici private din Bucuresti si isi pot rezolva problema intr-un timp foarte scurt.

Avantajele procedurii de implant de par Bucuresti

Cei mai multi pacienti care aleg serviciile medicale pentru implant de par Bucuresti sunt aceia care pun pret pe aspectul lor fizic si pe sanatatea lor psihica, pe felul in care arata, dar si pe felul in care sunt priviti in societate.

Tehnologia actuala permite pacientilor afectati de calvitie sa gaseasca informatiile necesare despre metodele de regenerare a podoabei capilare si de recapatare a bogatiei firelor de par pe internet, intr-un timp foarte scurt. Procedura estetica de implant de par este lipsita de complicatii si de efecte negative, iar pacientii se arata foarte multumiti de alegerea facuta.

Bucurestiul se afla pe lista oraselor recomandate pentru un transplant de par la care apeleaza atat pacienti romani, cat si straini, care vin special in capitala Romaniei pentru a beneficia de aceasta interventie. Serviciile medicale de inalta calitate si experienta medicilor specialisti in domeniul estetic recomanda clinicile din Bucuresti pacientilor care vor sa faca o schimbare majora in viata lor.

Principalele motive pentru care persoanele care sufera de calvitie aleg sa apeleze la aceste clinici de implant de par Bucuresti sunt:

 • aparatura si instrumentele folosite in acest tip de interventii estetice sunt de ultima generatie;
 • preturile pentru implanturile de par sunt accesibile;
 • medicii inspira multa incredere si profesionalism, prin experienta lor si prin review-urile primite de la pacienti;
 • conditiile de igiena, curatenie si distantare sociala sunt foarte bine respectate in aceste clinici.

Pe langa aceste aspecte de ordin medical, pacientii aleg Bucurestiul si pentru alte motive personale, ce tin de confortul lor:

 • capitala este un oras foarte accesibil, in care pacientii romani din provincie pot ajunge cu masina personala, tren sau autocar, iar pacientii straini pot ajunge cu avionul, zbor direct;
 • in unele cazuri, aparatura si instrumentele folosite pentru operatiunea de transplant de par Bucuresti sunt mult mai performante decat cele folosite in strainatate.

Clinicile in care se poate realiza un transplant de par Bucuresti

1. Clinica Dr. FUE

Este singura clinica specializata exclusiv pe servicii de transplant de par din Cluj, unde pacientii pot beneficia de procedura FUE, fir cu fir. In cadrul clinicii lucreaza numai doctori profesionisti si acreditati, cu inalta calificare in domeniul medical. Pe site pot fi accesate si poze cu rezultate ale pacientilor si poate fi obtinuta o programare online. Preturile practicate in aceasta clinica incep de la 1590 de euro pentru implantul de par FUE realizat intr-o zi, pacientii obtinand chiar si garantie pentru interventie. Consultatia online este gratuita. Pentru serviciile de implant de par si terapia scalpului care se intind pe durata a doua zile, la 8000 de fire implantate, pretul este de 2490 de euro.

Specialistii clinicii pot fi contactati astfel:

 

2. Derma Expert

O clinica renumita din capitala pentru procedurile de transplant par Bucuresti pe care le ofera pacientilor. Implantul de par FUE realizat prin cea mai moderna si mai sigura metoda de acoperire completa a zonelor total lipsite de par beneficiaza de succes deoarece este o tehnica minim invaziva. Tehnica permite recoltarea foliculilor individuali din partea de spate a capului, fara cusaturi, bisturiu si cicatrice. Tot aici se poate opta pentru implantul de par Smart Graft, o procedura care nu necesita spitalizare ulterioara.

implant de par derma expert bucuresti

In cadrul clinicii, pacientii se pot orienta si catre tratamente dermatologice, de indepartare a tatuajelor, dar si de rejuvenare faciala. Preturile pentru tratamentul alopeciei pornesc de la 250 de euro pe sedinta, iar pentru caderea parului, pornesc de la 130 de euro pe sedinta. Expertii clinicii pot fi contactati la:

 • Adresa: Strada Clucerului nr. 55, Etaj 2, Interfon 4C, Sector 1, București;
 • Email: [email protected];
 • Telefon: 031.425.00.52/ 0749.179.192.

 

3. Felix Hair Implant

O clinica specializata in procedura de implant par Bucuresti, la care apeleaza toate VIP-urile din Romania, in care echipa medicala are experienta si ofera pacientilor acces la interventii medicale la cel mai inalt nivel. Metoda FUE este cea mai cunoscuta si mai putin invaziva la acest moment, utilizata si de catre Dr. Felix. Aici, pacientii gasesc raspunsul la intrebarile legate de frumusete, au parte de confort psihic, iar rezultatele sunt impecabile.

implant de par clinica dr felix bucuresti

Tehnica QFUE transforma orice transplant de par intr-o opera de arta si este cea mai putin invaziva dintre toate metodele si cea mai evoluata. Pacientii pot contacta reprezentantii clinicii Dr Felix la:

 • Website: drfelixhairimplant.ro;
 • Telefon: +40 720.254.368;
 • Email: [email protected];
 • Adresa: Sos. Nordului Nr. 102G, Sector 1, Bucuresti, Romania.

 

Ce se poate spune despre procedura de implant de par Bucuresti? Ce cred pacientii?

Procedura de implant de par Bucuresti este un mod excelent de a-i ajuta pe cei care doresc o interventie la nivel estetic, care sa le ofere mai multa incredere in sine. Redobandirea increderii ii va ajuta atat pe plan personal, cat si profesional. Aceste interventii au rezultate remarcabile asupra podoabei capilare – un element important care intereseaza atat adultii, cat si tinerii.