Implant de par Brasov

Una din cele mai ravnite proceduri medicale de catre pacientii care sufera de calvitie, procedura de implant de par Brasov, nu este accesibila in clinicile medicale de specialitate din acest oras, insa in tara exista multiple optiuni pe care barbatii a caror viata este afectata de calvitie le pot lua in calcul.

Intr-adevar, orasul Brasov este renumit pentru serviciile medicale pe care le ofera in clinicile private, dar mai ales pentru posibilitatile de distractie, relaxare si de practicare a sporturilor de iarna, a drumetiilor pe munte si a altor asemenea sporturi, in perioada iernii si nu numai. O mini vacanta in acest oras ii va ajuta pe turisti sa se relaxeze. Din pacate, cei interesati de un transplant de par nu pot beneficia de aceasta interventie estetica in Brasov si trebuie sa isi indrepte atentia catre o clinica dintr-un alt oras.

Ce sustine necesitatea unui transplant de par Brasov?

Nevoia de a apela la serviciile de transplant de par Brasov este sustinuta in primul rand de pierderea parului. Fie ca aceasta pierdere este cauzata de factori genetici, medicali, de anumite medicamente, tratamente sau terapii, ori de aplicarea unor lotiuni cosmetice foarte agresive, situatia nu poate ramane nerezolvata. O mesa sau o peruca nu vor contribui la redobandirea increderii in sine a pacientilor.

De asemenea, necesitatea unui transplant de par mai este sustinuta si de ineficienta tratamentelor naturiste, alopate sau homeopate. Acestea sunt excesiv mediatizate, dar efectele nu numai ca nu sunt vizibile, insa asemenea „tratamente” pot afecta si viata pacientilor daca sunt administrate pe termen lung.

Avantajele interventiei de implant de par Brasov

Desi procedura in sine de implant de par Brasov nu este posibila in acest municipiu, acest lucru nu ii impiedica pe pacienti sa se indrepte catre alte orase apropiate, unde pot beneficia de aceste solutii de regenerare a parului. Implantul de par este o solutie folosita de foarte multi ani in clinicile din intreaga lume, cea mai cunoscuta metoda fiind QFUE, care presupune extractia foliculilor de par de pe diferite regiuni ale corpului si implantarea lor in zonele cu probleme, afectate de calvitie.

De asemenea, avantajele medicale ale serviciilor de implant de par fac referire la:

  • folosirea aparaturii de ultima generatie pentru extrage foliculii de par si pentru a-i implanta;
  • preturile sunt stabilite in mod corect in functie de nevoile pacientilor, unele clinici chiar oferind posibilitatea platii in rate;
  • cadrele medicale au experienta;
  • conditiile de igiena sunt foarte bine respectate;
  • cele mai noi metode de implantare a firelor de par disponibile la momentul actual sunt folosite.

Desi orasul Brasov nu permite inca pacientilor sa solicite servicii de implant de par in clinicile specializate in medicina estetica, cei care isi doresc cu adevarat sa isi schimbe aspectul si viata pot apela la clinici din alte orase.

Clinici din Romania la care pot apela pacientii interesati de procedura de transplant de par Brasov

Printre cele mai cunoscute clinici specializate in implant de par din orasele mari, invecinate Brasovului, se numara:

  • Clinica Dr. Felix din Bucuresti

Imaginea clinicii Dr. Felix din Bucuresti este cunoscuta la nivel national, dar si international, reputatia fiind asigurata de persoanele publice care au apelat la interventiile de implant de par. Prin credibilitatea pe care o au, acestea ii ajuta si pe ceilalti pacienti sa ia cea mai buna decizie cu privire la locul in care va avea loc interventia de implant de par.

Fara prea multe introduceri, clinica Dr. Felix din Bucuresti are mii de pacienti multumiti – un portofoliu bogat format atat din persoane de sex masculin, cat si feminin, care provin din tara sau din strainatate. Echipa medicala care activeaza in cadrul acestei clinici este formata exclusiv din specialisti care au facut practica in marile clinici din Geneva, Paris sau Amsterdam.

Ce recomanda serviciile clinicii Dr. Felix din Bucuresti? In primul rand, aici se foloseste metoda QFUE de extractie a foliculilor de par, iar grefele se implanteaza fara cicatrici, sangerari sau dureri. In ceea ce priveste preturile, acestea sunt foarte accesibile, depinzand de nevoile pacientilor, de zona de unde sunt extrase firele de par, dar si de zona afectata de calvitie.

Contact:

 

  • Clinica Look

Tot in capitala, pacientii pot apela la clinica Look pentru a-si redobandi aspectul placut, pentru a se bucura din nou de o podoaba capilara bogata. Aici, serviciile nu se limiteaza numai la implantul de par pe scalp, medicii intervenind si pe barba sau sprancene. Preturile pentru procedura de implant de par in clinica Look incep de la 1560 de euro, dar pot ajunge, pentru zonele mai extinse afectate de calvitie, la 4700 de euro.

Cert este ca procedurile folosite in cadrul acestei clinici sunt moderne, extractia foliculilor de par nu lasa cicatrice, nu provoaca sangerari, iar pacientii se pot intoarce a doua zi la munca.

Contact:

  • Adresa: Calea Dorobanti 188-190, Sector 1, Bucuresti, Romania;
  • Telefon: 0213203477;
  • E-mail: [email protected]

 

Concluziile pacientilor despre interventia de transplant de par Brasov

La nivel practic, realizarea unui transplant de par Brasov nu este inca posibila. Insa, teoretic, cei care isi doresc sa isi recapete podoaba capilara pot sa apeleze la serviciile altor clinici de specialitate, din capitala sau de oriunde din tara.

In Brasov, turistii se pot bucura de numeroasele oportunitati legate de practicarea sporturilor de iarna si nu numai, iar persoanele interesate de interventii de natura estetica, altele decat transplantul de par, cu siguranta pot beneficia de ceea ce isi doresc.