Anunt privind rezultatul procedurii de angajare a unui expert in achizitii publice in cadrul proiectului cod PEH001

 

Sigle_CoE_si_CNCD_pt__site_6_.png

 

In data de 21 martie 2016, pe site-ul CNCD si pe site-ul proiectului www.nediscriminare.ro, a fost publicat un anunt privind demararea procedurii de ocupare a unui post vacant de specialist in achizitii in cadrul echipei de implementare a proiectului predefinit Cod PEH001 (post având ca atributii principale realizarea achizitiilor publice in proiect si de urmarire pana la finalizare a contractelor incheiate in urma procesului de achizitii).

Pana la data de 25 martie 2016, termenul limita al depunerii CV-urilor, a fost depusa o candidatura.

Comisia de evaluare a CV-urilor numita in baza Ordinului Presedintelui nr. 75/23.03.2016, a evaluat experienta profesionala a candidatului din perspectiva CV-ului depus si a selectat respectivul candidat pentru sustinerea interviului in data de 29 martie 2016.

In data de 29 martie 2016 candidatul a sustinut interviul organizat la sediul CNCD din Bucuresti, str. Piata Valter Maracineanu nr. 1-3, sector 1, fiind acceptat ca indeplinind cerintele specifice pentru ocuparea postului.

In data de 13 martie 2016 candidatul acceptat a declinat invitatia de a semna contractul individual de munca pe perioada determinata.

 

Ca urmare a celor sus-mentionate, Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, in calitate de promotor al proiectului predefinit Cod PEH001, anunta reluarea procedurii de ocupare a unui post vacant de specialist in achizitii in cadrul echipei de implementare a proiectului predefinit Cod PEH001 si publicarea pe site-ul CNCD si pe site-ul proiectului www.nediscriminare.ro a unor unui nou calendar de desfasurare a acesteia.

 

Sigle_proiect_SEE_pt__site_bun_6_.png

 

Noutati

“Conferința Nediscriminării si a Egalității de Șanse” Ediția A XI A – 2017

10 Nov 2017

În urma Protocolului de colaborare încheiat între Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, Comisia Pentru Drepturile…

Comunicat de presă referitor la hotărârile adoptate de Colegiul director al CNCD în şedinţa din data de 11.10.2017

11 Oct 2017

Colegiul director al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării, întrunit în şedinţa de soluţionare a petiţiilor…

Comunicat de presă privind alegerea vicepreședintelui CNCD

13 Sep 2017

Comunicat de presă privind alegerea vicepreședintelui CNCD


toate articolele