Conferinta de lansare a unui sondaj de opinie in data de 15 septembrie 2015

 

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii are placerea de a va invita la conferinta de presa organizata cu ocazia lansarii sondajului de opinie "Perceptii si atitudini ale populatiei Romaniei fata de Strategia nationala de prevenire si combatere a discriminarii" realizat de catre TNS CSOP, in luna august 2015, in cadrul implementarii proiectului predefinit "Imbunatatirea masurilor antidiscriminare la nivel national prin participarea larga a specialistilor si a societatii civile". Proiectul este finantat in cadrul programului RO10 – Copii si tineri la risc si initiative locale si regionale destinate reducerii inegalitatilor nationale si promovarii incluziunii sociale, program gestionat de catre Fondul Roman de Dezvoltare Sociala si derulat in cadrul Mecanismului Financiar al Spatiului Economic European (SEE), 2009-2014, in parteneriat cu Consiliul Europei, prin Directia de Cetatenie Democratica si Participare a Consiliului Europei.

Evenimentul va avea loc in data de 15 septembrie 2015, incepand cu ora 11.30, in sala de conferinta Vest a Hotelului Europa Royale, situat in Str. Franceza, nr. 60, Bucuresti (langa Hanul lui Manuc).

Sondajul a fost realizat pe un esantion de 1406 de persoane, eroarea de esantionare fiind de 2,6%, cu o probabilitate de 95%. Cercetarea surprinde atitudinile si opiniile romanilor cu privire la cele mai importante aspecte legate de fenomenul discriminarii.

Cu aceasta ocazie se va organiza si o dezbatere publica pe marginea prezentarii rezultatelor acestui sondaj de opinie, alaturi de reprezentanti ai organizatiilor neguvernamentale de profil si jurnalisti.

 

Noutati

Comunicat de presă referitor la eroarea materială față de calitatea părților implicate în dosarul nr. 197/2018

08 Jun 2018

În ziua de 04.06.2018, la sediul Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, a avut loc ședința de audieri a Colegiului…

Comunicat de presă referitor la hotărârea adoptată de Colegiul director al CNCD în ședința din data de 09.05.2018

09 May 2018

Comunicat de presă referitor la hotărârea adoptată de Colegiul director al CNCD în ședința din data de 09.05.2018

Achizitia de servicii de reuniuni si conferinte organizate la hotel, din cadrul proiectului ”Parteneriat pentru egalitatea persoanelor LGBTI”

08 May 2018

Achizitia de servicii de reuniuni si conferinte organizate la hotel, din cadrul proiectului ”Parteneriat pentru egalitatea persoanelor…


toate articolele