Cupa "Respecta Diversitatea" la fotbal

 

In data de 18 octombrie 2014, Fundatia Policy Center for Roma and Minorities, in parteneriat cu Federatia Romana de Fotbal si cu sustinerea Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii organizeaza Cupa „Respecta Diversitatea”, incepand cu ora 9:30 AM pe Arena Nationala, Bulevardul Basarabiei nr. 37-39 (terenul aflat deasupra parcarii supraterane).

Peste 56 de copii cu varste cuprinse intre 11 si 15 ani provenind din comunitati sarace si marginalizate ale Bucurestiului, impreuna cu jucatori de fotbal celebri vor participa la un campionat de fotbal si un meci all stars care va avea loc de la ora 10:00.

Actiunea este organizata de Reteaua FARE (Football Against Racism in Europe) si se desfasoara in peste 40 de tari care lupta impotriva discriminarii si sarbatoresc diversitatea prin fotbal.

Mai multe detalii regasiti in acest comunicat de presa.

 

Noutati

“Conferința Nediscriminării si a Egalității de Șanse” Ediția A XI A – 2017

10 Nov 2017

În urma Protocolului de colaborare încheiat între Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, Comisia Pentru Drepturile…

Comunicat de presă referitor la hotărârile adoptate de Colegiul director al CNCD în şedinţa din data de 11.10.2017

11 Oct 2017

Colegiul director al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării, întrunit în şedinţa de soluţionare a petiţiilor…

Comunicat de presă privind alegerea vicepreședintelui CNCD

13 Sep 2017

Comunicat de presă privind alegerea vicepreședintelui CNCD


toate articolele