Invitatie la depunerea de oferte in vederea incheierii unui contract de achizitie publica

 

Logo_proiect_POAT_1_.png

 

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii lanseaza, tuturor operatorilor interesati, invitatia la depunere de oferte in vederea incheierii unui contract de achizitie publica pentru serviciul de formare si organizare de cursuri de specializare in cadrul proiectului "Formare in domeniul antidiscriminarii, egalitatii de gen si al drepturilor persoanelor cu dizabilitati”, cod SMIS 52473.

Proiectul este finantat prin Programul Operational Asistenta Tehnica, Axa Prioritara 1, „Sprijin in implementarea instrumentelor structurale si coordonarea programelor”, Domeniul major de interventie 1.3 „Formare orizontala in domeniul gestionarii programelor/proiectelor”.

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, in calitate de Autoritate contractanta, urmareste prin incheierea acestui contract achizitionarea unui serviciu de formare, ce va cuprinde atat formarea propriu zisa, cat si organizarea administrativa a cursului, respectiv cazare si masa pentru participanti, formatori, asistenti formatori si 2 membri ai echipei de implementare inchiriere sali de curs si servicii de catering, precum si decontarea transportului pentru participanti, formatori, asistenti formatori si 2 membri ai echipei de implementare.

Operatorii economici interesati pot accesa caietul de sarcini al achizitiei, urmand ca incepand cu data de 22.07.2014, orele 10:00 sa poata ridica intreaga documentatie de atribuire de la sediul institutiei, situat in Piata Valter Maracineanu nr. 1-3, sector 1, Bucuresti.

Pentru mai multe detalii, persoana de contact este Cristina Vlad, consilier, tel. 0734551016, e-mail: cristina.vlad@cncd.org.ro.

 

Noutati

Rezultatul probei interviu la concursul organizat în data de 06 decembrie 2018

11 Dec 2018

Rezultatul probei interviu la concursul organizat în data de 06 decembrie 2018, pentru ocuparea postului vacant de şofer…

Rezultatul probei practice pentru ocuparea postului contractual vacant de șofer tr. II

06 Dec 2018

Rezultatul probei practice la concursul organizat în data de 06 decembrie 2018 pentru ocuparea postului vacant de şofer…

Rezultatul selecției dosarelor candidaților pentru ocuparea postului contractual vacant de șofer tr. II

03 Dec 2018

Rezultatul selectiei dosarelor candidatilor inscrisi pana la data de 27 noiembrie 2018 la concursul organizat in data de 6…


toate articolele